Badrumsrenovering Örgryte

Vi utför din badrumsrenovering i Örgryte

Det finns definitivt ett värde i att genomföra en badrumsrenovering. Både sett till den egna livskvaliteten och sett ur ett mer ekonomiskt perspektiv. Den första anledningen är självklar. badrummet är en viktig del av våra bostäder och det är en plats där samtliga familjemedlemmar vistas dagligen.

I och med detta så är trivseln viktig och den skapas genom snyggare lösningar och smarta funktioner. Ett äldre badrum går att förvandla till ett modernt sådant. Allt som behövs är en plan - och rätt partner.

Hur ser dina badrumsdrömmar ut? Tänker du dig ett hemmaspa, vill du ha ett mer naturnära badrum eller vill du maximera en mindre yta och få den att kännas större? Vi är rätt företag för dig och din badrumsrenovering i Örgryte.Totalentreprenad ger större trygghet och bättre resultat

En badrumsrenovering innehåller allt ifrån rena snickerier till dragning av vatten och elektricitet och vidare till att sätta kakel och klinkers. Varje liten del måste skötas på ett fackmannamässigt sätt för att nå det bästa resultatet. Det får man genom att anlita ett och samma företag snarare än flera stycken mindre.

Det senare må se billigare ut initialt - men i det långa loppet så visar sig den entreprenörs-formen ofta komma med högre kostnader. Dels så blir man känslig för sjukdagar och dels så riskerar man att tiden rinner iväg. Ett företag kanske kör fast med VVS-arbeten och det leder till att plattsättaren inte kommer igång - och så vidare.

Genom totalentreprenad så får man ett företag vars anställd har vana av varandra och där byggledaren kan koordinera arbetet efter hur allt förflyter. Det skapas en smidigare väg från den initiala planeringen till den avslutande besiktningen; samtidigt som kommunikationen mellan företag och kund överlag blir bättre. Att ha en kontaktperson som man som kund kan återkomma till vid frågor och eventuella ändringar ger en större trygghet.

Bättre läge att sälja till ett högre pris

Vi nämnde att det fanns ett ekonomiskt värde i att genomföra en badrumsrenovering också. Det förklaras av att många spekulanter aktivt söker efter objekt med fina badrum. Kök och badrum ligger i topp då det kommer till områden som man vill ha fräscha - men som man själv inte vill renovera vid en inflyttning.

Går du i säljtankar så är en badrumsrenovering ett sätt som kan öka värdet på din bostad i Örgryte och generera dig ett högre slutpris. Se till att den blir ordentligt gjord, utan risk för att du och köparen ska hamna i en konflikt gällande dolda fel. Kontakta oss.

Kompetent och trygg badrumsrenovering!
28 May 2018