Renovera badrum

Badrumsrenovering - En bra investering

Att renovera ett badrum kräver mycket mer eftertanke än att bara välja snyggt kakel till väggarna och en ny dusch. Det är ett stort arbete som måste göras ordentligt från grunden och det finns många olika val man står inför när det är dags att renovera.

Du bestämmer – vi står för hantverket

Det finns idag stora möjligheter att gestalta ett badrum enligt sina drömmar och det är en väl värd investering då det höjer värdet på ett hus eller en lägenhet rejält om badrummen är i gott skick, välplanerade och stilfullt utförda.

Att ha en lyxig oas där man kan slappna av efter en lång arbetsdag kan verkligen vara guld värt och det lönar sig att investera i högvärdiga material eftersom badrummet är ett av de rum i huset som används mest och som dessutom utsätts för både värme och fukt. Att planera väl och hitta lösningar som passar in i det utrymme man har till förfogande är något som kommer att öka trivseln i bostaden.

Många idag tycker att det är en god investering att lägga in golvvärme. Det ger en behaglig värme i rummet och man slipper kliva ur badkaret rakt ut på ett iskallt golv. Ofta spar det också uppvärmningskostnader då värmen bibehålls i materialen under längre tid.

På detaljnivå kan valen handla om huruvida man vill ha en väggmonterad toalettstol, om man skall ha en handdukstork som är kopplad till elnätet eller på varmvattenrören, vilket slags tvättställ man vill ha och sist men inte minst, belysning och eluttag. Det är viktigt att man planerar väl var man sätter dessa så att de är lätt åtkomliga där man behöver dem.

Badrumsrenovering i Göteborg exempel

Badrummet ska vara både snyggt och praktiskt

Ett badrum ska vara både snyggt och praktiskt och framför allt så är det viktigt att allt är installerat på rätt sätt så att det inte uppstår tråkigheter i form av läckor eller livsfarliga elfel senare.

För att få alla pusselbitar på plats är det smart att arbeta med en firma som kan tillhandahålla alla dessa bitar och som är med er från planeringsstadiet och hela vägen fram till att allt är fix och färdigt att börja användas.

Tar du hjälp av oss för totalentreprenad av badrummet ser vi till att både VVS, plattsättning och elinstallationer kommer på plats inom avtalad tid och att inga kompromisser behöver göras eftersom vi gör en plan tillsammans från början. Dessutom har du som kund fördelen att du bara har kontakt med ett företag vilket gör processen enklare.

Vi ser det som väldigt viktigt att ha en tydlig kommunikation gällande hur jobbet fortgår och att vara lättillgängliga om det skulle uppstå problem eller frågor. Vi håller även rent och snyggt efter oss under arbetets gång och efter varje arbetsdag. En badrumsrenovering ska normalt sett inte behöva ställa resten av huset på ända tycker vi.

Vi erbjuder renovering och nykonstruktion av våtrum av olika typ i Göteborg med omnejd. Hos oss får ni ett tydligt prisförslag med ROT-avdrag inräknat och en realistisk tidsplan. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tillvägagångssättet, ROT-avdraget eller något annat som rör badrumsrenoveringen. 

Vi har stor erfarenhet av badrumsrenovering och åtar oss uppdrag från både privatpersoner och mäklare!