Badrumsrenovering Hisingen | Professionell service

Vi hjälper dig med badrumsrenovering på Hisingen

Hisingen har en stor dragningskraft och prisutvecklingen på ön har varit väldigt stor under senare år. Trycket - framförallt i de centrala delarna - har gjort att priserna på den norra sidan kommit att stiga ganska markant. Områden som Backa, Tuve och Sankt Jörgen har ökat i popularitet och då det dessutom byggs mycket där så kommer efterfrågan att öka ytterligare. Oavsett om du nyligen köpt en bostad på Hisingen eller om du står inför att sälja så kan en förändring öka antingen din egen livskvalitet eller summan du får vid försäljning: en badrumsrenovering.Vi åtar oss jobb från Lundby till Norra- och Västra Hisingen

Vi har stor vana av olika badrumsrenoveringar och vi kan erbjuda vår expertis över hela Hisingen - från Lundby, till Norra och Västra sidan. Oavsett om du bor i en villa, äger ett fritidshus eller står inför att sälja en bostadsrätt så är vi valet för dig. En badrumsrenovering måste planeras och det gäller både val av material, inredning och gällande helheten.

Vi har god vana och till skillnad mot många andra företag så erbjuder vi en lösning där vi tar ett fast grepp om allting - från planering till den avslutande besiktningen. Att renovera ett badrum är ett mångfacetterat projekt där allt från dragning av vatten, installationer, dragning av elektricitet och rena snickerier samt sättning av kakel och klinkers möts. Vår erfarenhet säger att totalentreprenad är den bästa lösningen då jobbet dels går snabbare och dels också sker på ett korrekt sätt.

Som kund skapar det en trygghet att anlita ett företag snarare än flera stycken. Vi vet att en badrumsrenovering kan medföra vissa frågor, ändrade planer eller nya lösningar - att ha en kontaktperson skapar en bättre kommunikation där även du som kund blir delaktig.

God erfarenhet och fackmannamässigt jobb

Erfarenhet och vana är viktigt vid en badrumsrenovering. Dels så skapar det en effektivare arbetsgång som i slutändan gynnar kunden. Alla vet vad som ska göras och alla har vana av att arbeta med varandra - det gör att vägen från planering till besiktning går snabbare och att kunden får betala mindre.

Att jobbet sker på ett fackmannamässigt sätt är extremt viktigt. Det ska inte finnas någon risk för framtida vatten- eller fuktskador. Anlitar du oss så får du ett gediget arbete utfört av yrkesmän med behörighet och alla nödvändiga certifikat.

Planeringen är alltid viktig. Utifrån din budget så kan vi komma med förslag på hur du kan nå dina drömmars badrum och vi har god vana av renovering av både stora och små ytor samt av arbete med alla typer av material. Naturligtvis så kan du använda ditt Rot-avdrag för en badrumsrenovering i vår regi.

Kompetent och trygg badrumsrenovering!
2 Dec 2023