Om oss

Erfaren och välrenommerad byggfirma i Göteborg

Vi har stor erfarenhet av kök- och badrumsrenovering, men vi erbjuder även relaterade tjänster samt snickeri och måleri. Utöver renovering arbetar vi också med nybyggnation, om- och tillbyggnad av olika slag.

Företaget finns i Göteborg och våra kunder är såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, mäklare och andra företag.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade och sätter alltid kundens önskemål och behov i första rummet. Vi är fullt försäkrade – händer det en olycka kan ni känna er helt trygga med att våra försäkringar täcker kostnaderna. Våra kunder skall kunna känna sig 100 procent trygga med oss under arbetets gång. Vi tar små och stora uppdrag från alla typer av kunder och avslutar aldrig ett jobb innan kunden är hundra procent nöjd.


Vi arbetar nära kunden

En badrumsrenovering är ett komplext projekt som kräver en hel del av dig som beställare - inte minst sett till tålamod. Projektet innehåller olika delar som samtliga måste klicka i varandra för att helheten ska bli så bra som möjligt. Vi är en entreprenör som har vana av att hålla i alla trådar och som kan samordna en badrumsrenovering så att det överenskomna priset hålls och där tidsplanen håller sig.

Vi förespråkar en öppen kommunikation. Du som kund har säkerligen frågor och vi ger dig gärna svaren på dessa - oavsett när de kommer. En badrumsrenovering kommer alltid med frågor och det kan handla om att famla i mörker - du som beställare vill, och har rätt, att veta vad som händer. Vi håller dig uppdaterad, vi svarar på frågor och du är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer även då arbetet är igång.

En god kommunikation där taket ligger högt leder till bättre resultat där mindre misstag och missförstånd riskerar att inträffa. Vi ser alltid till att våra kunder löser biljett till sin egen resa mot ett nytt badrum.

Välkommen till oss!

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag.